Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sesame отписа Монпелие срещу ПСЖ

0
Пари Сен Жермен
Снимка: БТА / BTA

Първенството във Франция предлага доста емоции от началото на сезона. Лидер към момента е Ница с 22 точки, с една пред актуалния шампион Пари Сен Жермен.

Именно парижани имат шанса да изпреварят ривиерци в петък, 03.11, когато приемат Монпелие в първа среща от 11-ви кръг на Лига 1. Букмейкърът Sesame дава солидно предимство на ПСЖ с коефициент от 1.28, докато този за победа на Монпелие е 8.85. Ставката за хикс е определена на 6.37. Възпитаниците на Луис Енрике са в серия от пет поредни мача без загуба, в които са записали четири победи. 

Монпелие от своя страна се представят стабилно до момента и заемат 11-ата позиция с 11 точки. Вие може да се възползвате от Sesame бонус както за този мач, така и за още много други събития на платформата. ПСЖ е в серия от девет поредни успеха над този съперник, каро последната победа за Монпелие в това съперничество варира от месец април 2019-година.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sesame отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.