Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мбапе и Неймар аут от групата на ПСЖ за старта на сезона

0
Неймар
БТА / BTA

Килиан Мбапе, Неймар и Марко Верати бяха оставени извън състава на Пари Сен Жермен за съботния домакински мач срещу Лориен, с който парижани откриват сезона си тази вечер от 22:00 часа, като бъдещето на триото във френската столица изглежда несигурно.

Отношенията между Мбапе и шампионите в Лига 1 са напрегнати, откакто нападателят каза, че няма да поднови договора си, който изтича следващото лято. Френският национал също беше оставен извън състава на ПСЖ за азиатското им предсезонно турне миналия месец.

Мбапе е силно свързван с трансфер в Реал Мадрид и сделката може да стане факт през последните седмици на трансферния прозорец, нещо, което ПСЖ иска да направи, за да не загуби звездния си нападател без пари догодина.

Той обаче не е единственият играч, за когото се предполага, че ще напусне „Парк де Пренс“ през трансферния прозорец, който затваря на 1 септември. Френските медии съобщават, че рекордната покупка на тима – Неймар, както и италианския полузащитник Верати са били счетени за излишни спрямо изискванията.

ПСЖ заяви по-рано тази седмица, че Неймар страда от вирусна инфекция. Бразилецът е свързван със завръщане в Барселона това лято, въпреки че финансовите проблеми на клуба вероятно ще решат дали сделката е възможна или не.

Усман Дембеле, чийто трансфер в ПСЖ беше потвърден по-рано в събота, не беше регистриран навреме за мача, въпреки че бившият вратар на Барселона Арнау Тенас и бившето крило на Реал Мадрид Марко Асенсио са включени в състава.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.