50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Протестите на феновете не спряха пропадането на Монпелие

0
нант монпелие

Отборът на Монпелие допусна поредна загуба в елита на Франция. Тимъ от южна Франция регистрира 12-то поражение то началото на сеозна, губейки от гостуващия тим на Нант с 3:0 в мач от 19-кръг на френската Лига 1.

Мачът можеше да започня чудесно за Монпелие, но удар на Валер Жермен срещна гредата на Нант. Срещата на „Стад де ла Мосон“ бе прекъсната в средата на първата част, когато феновете на домакините запалиха факли и димки, които спряха мача за близо 10 минути. Положението за домакините се влоши в 42-та минута, когато домакините останаха с 1овек по-малко след грубо нарушение на Уахби Казри, който бе изгонен с директен червен картон.

В 12-та от дадените 17 минути продължения гостите откриха резултата чрез Андре Жирото, който не остави никакъв шанс на Йонас Омлин. Нещата станаха плачевни за Монпелие, когато в 67-та минута Елие Вахи получи два жълти картон за броени секунди. Французинът първо бе декориран в жълто заради симулация, а реакцията му не се хареса на съдията, който го изгони заради неспортсменско поведение. Крайният резултат бе оформен в края на двубоя, когато Мостафа Мохамед в 81-та и Людовик Блас вкараха голове.

Така Нант се изкачи до 13-та място във временното класиране с 21 точки, а Монпелие е на 15-та позиция с 17 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.