ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пропадна трансфер на защитник на ЦСКА

0
Брадли де Нойер
Кадър: Диема Спорт

Считаният за сигурен трансфер на един от основните играчи на ЦСКА пропадна заради травма. Брадли де Нойер е бил договорен за ново попълнение на елитния Рапид Букурещ според румънското издание „Фанатик“, но неговата контузия блокира сделката.

Нидерландецът дойде на „Българска армия“ именно от Румъния, където носеше екипа на Фарул Констанца, а кандидатът за подписа му сега се намира на пето място в първенството. Сумата, за която се били споразумяли ЦСКА и Рапид, е 200 хиляди евро, а договорът на играча с армейците изтича следващото лято.

25-годишният Де Нойер получи сериозна травма в двубоя срещу Черно море преди две седмици и ще отсъства дълго от терените. Той претърпя успешна операция в Испания и ще се възстановява 6 месеца, и поради тази причина воденият от румънската легенда Адриан Муту Рапид се е отказал от привличането на бранителя.

  


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.