ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Промяна: Кубрат Пулев ще се бие в „Хангар“ на нова дата

0
Кубрат Пулев
Снимка: lap.bg

Най-добрият боксор на България при професионалистите Кубрат Пулев се завръща в прословутата зала „Хангар“ в Коста Меса, Калифорния. Там българинът ще се боксира с поляка Анджей Вавжик.

Първоначално мачът трябваше да се състои в Чикаго, но сега специализираното издание boxrec.com пише, че срещата ще е в „Хангар“, където Пулев се би с Богдан Дину през 2019-а.

Има промяна и в датата на мача. Срещата трябваше да се състои на 2 декември, но сега е преместена на 14 декември, като това съобщи самият Пулев.

Иначе в „Хангар“ се случи и онази целувка на Кубрат Пулев с Джени Суши преди четири години, когато българинът си навлече неприятности и получи 6-месечно наказание да се боксира в щата Калифорния.

Последният мач на Пулев бе през 2022-ра – загуба от Дерек Чисора. Българинът има 29 победи и 3 загуби при професионалистите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.