Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Промените в състава на Спартак се оказаха удачни

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Промените, които Димитър Димитров направи в състава на Спартак, се оказаха удачни и отборът не само си заслужи точката срещу Ботев в Пловдив, но и си възстанови психологическото равновесие, което бе разклатено след разгромната домакинска загуба в предния кръг.

Херо върна в състава Бен Карамоко и заложи като ляв хаф-бек на Виктор Митев, който изработи изравнителния гол. Другите успешни ходове на наставника бяха свързани с променените позиции на други трима играчи. За първи път Луис Да Силва бе поставен като ляв централен бранител, Александър Цветков излезе десен халф-бек, а Ивееш Ромей – нападател.

Димитров водеше правилно и мача, и направи успешни смени след почивката. Много силно се включи например Ивайло Климентов, който проектира головата атака.

Като тази точка ще върне също увереността в силите и ще повиши самочувствието на „соколите“ преди домакинския двубой другия понеделник. Победата в него попада в графата „задължителни“ и ще позволи на Спартак да доближи Септември на 6 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.