ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Продължава поставянето на седалките на „Колежа“

0
Новият стадион Христо Ботев в Пловдив
LAP.bg

Нови добри новини долетяха за феновете на Ботев Пловдив, след като двете най-големи трибуни на стадион „Христо Ботев“ – централната (сектор А) и източната (сектор B) вече са покрити със седалки, съобщава Plovdiv24. За бързия напредък на ремонтните дейности имат и привърженици на „канарчетата“, които ежедневно се включват в пренасянето и нареждането на седалките.

Сега се монтират последните от тях в северната част на сектор А, а още днес трябва да е започнала работата по монтажа на седалките и в останалите две трибуни на стадиона. В сектора за гости, който е между източната и северната трибуна, ще бъдат монтирани метални седалки.

Това обаче не е всичко, след като продължава и полагането на втория слой асфалт в пространството зад трибуните, където има и обособена паркинг зона за автомобилите.

В последния си мач преди паузата за национални отбори Ботев записа равенство 1:1 в градското дерби срещу Локомотив на базата в Коматево, а след нея „канарчетата“ гостуват на ЦСКА 1948. Очакванията са Ботев да изиграе първия си мач на новия стадион, когато приема Левски в края на месец април.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.