ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Проблеми отзад измъчват Ивайло Петев

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, отново има проблеми със своята отбранителна линия. За „зелените“ предстои жизненоважен двубой с Левски, който може както отново да ги качи на първа позиция, така и да ги откаже на практика от титлата.

Наставникът няма да може да разчита на Бърнард Текпетей, който е наказан. Ганаецът в последните срещи играе като ляв бек заради незадоволителната форма на Пипа. Испанецът бе привлечен през зимата, но до момента не убеждава с изявите си нито на номиналната си позиция като десен бек, нито отляво на защитата.

Текпетей игра като ляв бек и в другото дерби на българския футбол – срещу ЦСКА. Срещата на 20 май завърши при резултата 2:2, като бившият играч на Шалке се справи в общи линии със задачите си.

Контузени в лагера на Лудогорец са още Дени Групер, Рик Джонатан, Антон Недялков и Диниш Алмейда.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.