50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Проблем за Юнайтед: Кристиан Ериксен аут за три месеца

0
Кристиан Ериксен
БТА

Датският полузащитник на Манчестър Юнайтед – Кристиан Ериксен, ще отсъства до края на април или началото на май, информираха от клуба.

Скандинавецът, който дойде на „Олд Трафорд“ през лятото, получи травма в глезена в събота вечер. Контузията се случи по време на двубоя с Рединг за ФА Къп, когато Ериксен пострада след тежко влизане на Анди Керъл.

Това е изключително лоша новина за мениджъра на тима Ерик тен Хаг, който разчиташе много на Ериксен като част от халфовата линия, редом до опорния полузащитник Каземиро.

Бившият футболист на Аякс, Тотнъм и Интер е с ключов принос в Манчестър, като веднага се утвърди в титулярния състав на тима. До този момент техничарят е записал 31 двубоя.

Сега „червените дяволи” остават с доста ограничени опции в средата на терена, като той най-вероятно ще трябва да бъде заместен от Фред, който да заформи бразилско дуо с Каземиро или от шотландецът Скот Мактоминей.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.