Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Проблем за Левски: Защитник аут за рестарта с Черно море

0
Жереми Петрис, Ангел Лясков
БТА

Десният краен брантел Жереми Петрис продължава да създава главоболия на треньора Станимир Стоилов. Бившият играч на Царско село най-вероятно ще пропусне не само контролата със Септември, която е на 7 февруари, но и рестарта на първенството другата седмица срещу Черно море.

„Сините“ ще подновят сезона от стадион „Ивайло“ във Велико Търново. Там вековниците ще трябва да изтърпят наказанието си от един двубой лишаване от домакинство.

Стоилов не успя да ползва Петрис и в последните проверки в Дубай. На този етап обаче на „Герена“ няма да пребягват до хирургическа намеса за Петрис, а разчитат той да се възстанови по специално изготвена програма.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.