Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Проблем за Левски: Ел Джемили аут за Берое

0
Джавад Ел Джемили
LAP.bg

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, заяви преди последната тренировка на „сините“ за Берое, че има още кадрови проблеми. Наставникът няма да разчита на Джавад Ел Джемили.

Героят от двубоя срещу Черно море няма да пътува със своите съотборници за Стара Загора. „Сините“ гостуват на Берое утре, 27 октомври, като двубоят е от 19:00 часа.

Припомняме, че извън сметките за Левски са още Кристиан Димитров и Уелтън.

„Ел Джемили отпада от групата, травмиран е, не мога повече да кажа, но е неприятно, че и на него няма да мога да разчитам“, заяви Костов за Дспорт.

Само преди няколко дни Ел Джемили отбеляза единствения гол за Левски срещу Черно море. С това попадение за 1:0 офанзивният футболист собственоръчно нанесе и първа загуба на „моряците“ за сезона.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.