Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Признание: Сандро Тонали е залагал на мачове на Милан

0
Сандро Тонали
Снимка: БТА

Скандалът със залозите в италианския футбол се разраства все повече и новина от последните часове, е, че Сандро Тонали е признал, че е залагал на мачове на бившия си тим Милан. Тонали е един от тримата официално разпитани играчи в Италия след „пионера“ по случая Николо Фаджоли, както и Николо Дзаниоло.

За Тонали нещата изглеждат по-сложни, отколкото за Фаджоли например. Полузащитникът беше разпитван три часа от прокуратурата в Торино, а през последните няколко дни (миналата неделя и вчера сутринта) вече беше разпитван от прокуратурата на FIGC.

Тонали се е разкаял за постъпката си и е казал цялата истина, като е започнал да допринася за разследването.

Сандро Тонали

Според „Гадзета дело Спорт“ бившият играч на Милан е признал, че е залагал на „росонерите“. От своя страна, Фаджоли е залагал на футбол, но не и на собствения си отбор Ювентус или бившия си такъв Кремонезе.

Въпросът за Тонали е по-деликатен от този на халфа на Ювентус.

В момента обвинението срещу Тонали е свързано с член 24 от Кодекса на спортното правосъдие, който наказва играчи, залагащи на футбол, с дисквалификация за три години.

Самият Тонали би искал да следва пътя, поет от Фаджоли, признавайки вината си и хазартната си зависимост за по-кратка присъда.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.