ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Притиснат до стената: Левски търси спешно нов вътрешен халф

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Ръководството на Левски започва да работи за намирането на нов вътрешен полузащитник, който да се присъедини към отбора през лятото, пише „Тема Спорт“. Ситуацията на „Герена“ в средата на терена не е никак розова, а „сините“ са поставени под реална заплаха да останат без централни полузащитници.

Причината за това е, че Филип Кръстев се очаква да напусне клуба в края на сезона, когато изтича наемът му. Предполага се, че компанията „Сити Футбол Груп“, която държи правата му, ще потърси друго развитие на неговата кариера.

Освен това друг халф на Левски – Андриан Краев, също може да напусне клуба. Той бе пред трансфер още през зимата, а голям интерес към него проявява унгарския Фехервар. Клубът предложи 750 хил. евро за него през зимата, но Левски искаше 1 милион – още преди сделката с „Юнайтед груп“ да пропадне.

Левски е набелязал Макрецкис от Пирин, като дори има постигната устна договорка с клуба от Благоевград за трансфер през лятото. Нищо чудно обаче тази договорка да пропадне, след като и ЦСКА, и Лудогорец проявяват интерес към него.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.