ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

При победа над Алкарас: Гришо го чака „кошмар“ на 1/4-финалите

0
Григор Димитров
Снимка: lap.bg

Най-добрият български тенисист Григор Димитров излиза днес срещу световния номер 2 Карлос Алкарас в мач от 1/8-финалите на турнира от сериите Мастърс 1000 в Шанхай.

Българинът вече знае и потенциалния си съперник на 1/4-финалите в случай, че успее да поднесе сензация и да отстрани Алкарас. Това е Николас Джари, който тази година отне на Гришо титлата в Женева.

Григор не бе играл на финал от 2018 година, а последната му титла е от 2017-а. Тази година той стигна до финала в Женева, но там отстъпи в два сета на Джари, който има две победи над българина.

Джари стигна до 1/4-финалите в Шанхай, след като победи аржентинеца Диего Шварцман с с 2:1 сета (6-3, 5-7, 6:3). Той ще очаква Гришо или Алкарас в спор за място на полуфиналите.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.