ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Президентът на Сепси: Тежък жребий

0
сепси

Президентът на Сепси –  Ласло Дьосед, изрази надежда, че неговият клуб ще излезе победител от двата предстоящи сблъсъка със столичния гранд ЦСКА. Двата отбора ще премерят сили във втория квалификационен кръг от тунира Лига на конференциите.

„Падна ни се тежък съперник, но аз вярвам в момчетата и треньора Ливиу Чоботариу, че ще успеем да продължим напред. Целта е поне да достигнем до третия кръг“, каза Дьосед пред румънското издание „Проспорт“.

„Видях, че ЦСКА се бори за титлата миналия сезон. Няма да е никак лесно, но сме уверени, че може да ги отстраним. Във футбола невинаги печели по-добрият или по-богатият отбор“, каза още той.

Дьосед призна, че „червените“ са се интересуват от левия защитник на отбора Андреас Думитреску, но на този етап подобна сделка изглежда невъзможна.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.