ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС представя Илиан Илиев като новия селекционер на България в сряда

0
Илиан Илиев
Снимка: LAP.bg

Новият селекционер на националния ни отбор по футбол ще бъде представен официално в сряда, 01.11, в 12:00 часа. Събитието ще се състои в базата на „трикольорите“ в Бояна.

„Новият национален селекционер на мъжкия национален отбор ще бъде представен на официална пресконференция в Амфитеатралната зала на Национална футболна база „Бояна“ утре (1 ноември) от 12:00 ч.“, информираха от БФС.

Илиан Илиев

Никъде обаче не се споменава име. За всички обаче е ясно, че това ще бъде Илиан Илиев. Самият той призна за преговори с футболната централа след успеха на тима му Черно море с 2:1 срещу Пирин Благоевград. Старши треньорът на Черно море се очаква да води състава още за предстоящите квалификации, които са домакинство на Унгария (16.11) и гостуване на Сърбия (19.11).

Според последни информации от Бояна всички детайли по договора му са уточнени. Така днес той ще води варненци в гостуването на Литекс от 1/16-финалите за Купата на България, а след това ще пътува за София, където в сряда ще да бъде представен. Илиев ще продължи да бъде начело на „моряците“, като до края на сезона ще съвместява двете длъжности. След това ще се съсредоточи само върху „трикольорите“. Това бе изричното желание на специалиста, както и на клуба му, който се съгласи да го пусне в националния.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.