ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Потвърдено: Челси с трети зимен трансфер

0
Андрей Сантош
Twitter.com

Бразилецът Андрей Сантош вече официално може да се смята за футболист на Челси. На днешния 6 януари неговият досегашен клуб Васко да Гама официално потвърди сделката. От „синия“ лагер все още не са анонсирали привличането на 18-годишния халф. Сантош има 8 гола в 38 мача за първия отбор на Васко.

Очакванията са това да стане съвсем скоро и той да остане в Лондон, а не да бъде пращан под наем в друг клуб, стига всичко с работната му виза да бъде наред.

Според английските медии лондончани ще платят за латиноса 18 милиона паунда. Той е третият изключително перспективен играч, когото Челси привлича през зимния трансферен прозорец. Преди него „сините“ представиха нападателя Давид Датро Фофана и защитника Беноа Бадиашил.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.