50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Потвърдено: Арсенал взима Жоржиньо

0
Жоржиньо
БТА

Лидерът във Висшата лига Арсенал се договори с градския си съперник Челси за Жоржиньо. Италианецът ще премине на „Емиратс Стейдиъм“ срещу сумата от 12 млн. паунда.

Двукратните европейски шампиони са се съгласили с условията, предложени от страна на „артилеристите“. Очаква се италианският национал да премине медицински прегледи до часове, точно преди затварянето на пазара.

Жоржиньо, който в кариерата си е играл още за Верона и Наполи в Европа, да подпише договор с Арсенал до юни 2024 година, като „топчиите“ ще имат опция за удължаване с още една година – до 2025-а.

Ключовият фактор в трансфера е бил мениджърът Микел Артета. Испанецът е голям фен на 31-годишния футболист, който имаше нелек сезон дотук в синята част на Лондон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.