ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Последният в Англия удари амбициите на Тотнъм за топ 4 (ВИДЕО)

0
хари кейн тотнъм

Тотнъм претърпя удар по амбициите си за топ 4, след като не успя да победи Саутхямптън, завършвайки наравно 3:3 в мач от 28-ия кръг на Висшата лига.

„Шпорите“ пропиляха аванс от два гола в последните 15 минути на мача, за да изпуснат победата и да зарадват преките си конкуренти за топ 4 Нюкасъл и Ливърпул.

Педро Поро изведе Тотнъм напред в резултата в края на първото полувреме, а в самото начало на втората част Че Адамс изравни.

Хари Кейн върна аванса на гостите с попадение в 65-ата минута. Десет минути по-късно се разписа и Деян Кулушевски за 1:3. Тотнъм обаче се срина и допусна Саутхямптън да се върне в мача.

Първо бившият играч на Арсенал Тио Уолкът се разписа за 2:3, а в 93-ата минута Джеймс Уорд-Праус вкара от дузпа за 3:3.

В класирането Тотнъм е четвърти с 49 точки – с две пред петия Нюкасъл, който е с два мача по-малко и със седем пред шестия Ливърпул, който също е с два мача по-малко. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.