Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Португалци следят крило на „сините“

0
Уелтон
Снимка: lap.bg

Крилото на Левски Уелтон привлече погледите върху себе си след силното си представяне от началото на първенството и в Лига на конференциите. Апетитите към него се засилват, а поредния интерес идва от Португалия. Ситуацията около нападателя е започнал да следи Жил Висенте.

Тимът, който в момента се намира на 14-та позиция в елита на страната, ще търси подсилване в нападение през зимния трансферен прозорец. Уелтон е гласен за заместник на сънародника си Марлон, който разочарова от началото на сезона. 

Припомняме, че през лятото белгийският Стандард Лиеж изпрати оферта за Уелтон на стойност около един милион долара, но желанието на ръководството на „сините“ бе да получат три пъти повече и до сделка не се стигна. Сега Левски ще иска три милиона и от португалците, но не е ясно дали те могат да ги платят, пишат колегите от „Тема Спорт“.

Договорът на бразилеца изтича другата година и вече се водят преговори за удължаването му, но до този момент няма развитие по въпроса. През зимата интерес към Уелтон проявяваше и турски клуб, но и тогава разговорите не завършиха с продажбата му.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.