Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Помощник на Петев: Феновете на Лудогорец са дефицит

0
Хювефарма Арена Лудогорец Разград Делиорман
Снимка: Nostrabet.com

Помощникът на Ивайло Петев в Лудогорец – босненецът Адмир Козлич, сподели пред местно издание в родината си за първите си впечатления от отбора от Разград.

„Инфраструктурата е феноменална. Има седем или осем помощни игрища. Големината на стадиона е идеална за нуждите на града и клуба“, сподели Козлич пред Reprezentacija.bа.

„Това, което може да е дефицит, е фен базата, която не е особено голяма, защото е по-малък град в България. На домакинските мачове, освен когато не идват ЦСКА или Левски, ще има около 500 до 1000 зрители“, добави още той.

„Колкото публиката може да бъде предимство, тя може да бъде и допълнителен натиск“, отбеляза още Козлич, който работи с Петев и в националния отбор на Босна и Херцеговина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.