Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Полицията арестува осем души след Вечното дерби

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Осем души са задържани след Вечното дерби между ЦСКА и Левски, съобщиха от МВР. Оттам допълват, че двубоят е  преминал без сериозни инциденти, като не са допуснати тежки нарушения на обществения ред в столицата. Феновете, които са влизали на стадиона, преди това са били проверявани в изградените в района контролно-пропусквателни пунктове.

Един от задържаните е арестуван за унищожаване и повреждане на имущество в подлеза на Орлов мост, в двама души са открити наркотици, а в други двама, единият от които малолетен, са намерени пиротехнически изделия. Един човек пък е задържан за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Арестувани са още една жена, насочила агресивното си поведение към полицейски служители, и мъж, който влязъл в ролята си на регулировчик и възпрепятствал движението по пътното платно.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.