ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Назон: Показахме, че сърцето може да се бори с парите

0
Дюкенс Назон
Снимка: Instagram.com

Един от най-силните играчи на ЦСКА през изминалото първенство – Дюкенс Назон, е горд с това, което постигнаха „червените“. Голмайсторът на армейците е поредният техен играч, който използва социалните мрежи, за да се обърне към феновете на отбора.

„Това боли наистина! Следващата година ще се върнем по-силни от всякога. Показахме на всички, че сърцето може да се бори с парите. Пропуснахме шансовете си и съжалявам за феновете, които вярваха в нас до края. Благодаря за всички шоута по трибуните, всички невероятни фойерверки и цялата сила, която ни дадохте тази година. Като мъж също съм щастлив, че изживях тези емоции с вас и моите съотборници. Ще се видим скоро. Само ЦСКА. София е червена“, написа Дюкенс Назон. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.