Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Прокуратурата в Италия реши – наказва Погба за 4 години

0
Пол Погба
Снимка: БТА / BTA

Антидопинговата прокуратура в Италия е поискала четиригодишно наказание за полузащитника на Ювентус Пол Погба. Sky Italia и множество други издания на Апенините предоставиха актуална информация за ситуацията с французина.

По-рано беше съобщено, че халфът ще получи наказание от около две години, но сега в Италия твърдят, че антидопинговата прокуратура в страната е поискала максималната санкция, а именно от четири години. Както е известно, Погба даде положителна проба за тестостерон след мач на своя тим срещу Удинезе през август. После същият резултат излезе и на „Б“ пробата и не е играл за Ювентус от септември.

Съществуваше вариант Погба да признае вината си и да сключи споразумение с прокуратурата срещу по-малко наказание, но той се е отказал от тази възможност. Това сега означава, че световният шампион с Франция ще може да обжалва евентуалното си наказание в Спортния арбитражен съд в Лозана.

30-годишният Погба най-вероятно ще се раздели с Ювентус, който ще прекрати договора му, след като окончателното наказание бъде потвърдено от всички инстанции.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.