Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

„Подарък“ от Alphawin за победа на Челси срещу Дортмунд

0
Челси Борусия Дортмунд Хаким Зиеш
БТА

Английският гранд Челси излиза срещу Борусия Дортмунд във вторник вечер в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. „Сините“ посрещат немския тим на „Стамфорд Бридж“, а alphawin дава отличен коефициент за победа на домакините – 1.93.

Челси загуби първата среща на „Сигнал Идуна Парк“ с 0:1 и ще търси победата в Лондон на всяка цена. И двата тима страдат от кадрови проблеми, но сякаш при „жълто-черните“ бедите са повече, като Един Терзич дори не знае дали ще има здрав вратар за мача.

От друга страна неговият колега Греъм Потър трябва да се бори за оставането си на треньорския пост, а това минава през класиране за 1/4-финалите в Шампионска лига. За краен победител от сблъсъка Челси – Дортмунд alphawin bg дава 2.28 коефициент.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.