Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пламен Марков: Оптимист съм за националния отбор

0
България национален отбор национали
Facebook/Team Bulgaria

Последният национален селекционер, извел България на голям форум – Пламен Марков, сподели очакванията си преди началото на европейските квалификации идната седмица. Той заяви, че е оптимист за настоящия национален отбор и неговите шансове за класиране на Евро 2024.

„Бих искал да им пожелая класиране, добър футбол, резултатни мачове, които да радват всички нас, които гледаме футбола и професионално сме се занимавали с него“, заяви Марков в предаването „Арена спорт“ по БНТ.

От цялото си сърце и душа им пожелавам успех – нещо, което много е важно и необходимо, за да може хората да имат по-голямо самочувствие и българският футбол да се върне на едно друго ниво“, каза още той.

„Оптимист съм за шансовете на отбора в групата, защото в спорта всяко едно съперничество започва при резултат 0:0. Ако тези, които участват не са оптимисти, няма защо да започват такава борба и игра“, завърши Марков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.