ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пламен Андреев: Мъри пое огромен риск с мен

0
Пламен Андреев
Снимка: lap.bg

Младият вратар на Левски Пламен Андреев изказа благодарности на всички, които са допринесли за това да получи огромното признание за най-проспериращ млад вратар в света.

Международният център за спортни изследвания постави Андреев под номер 1 сред младите вратари, а стражът на „сините“ заяви, че това нямаше да е възможно, ако не е бил вече бившият му треньор Станимир Стоилов.

Зад цифрите стои много работа, огромна подкрепа от съотборниците и безрезервното доверие на треньорите, особено на Станимир Стоилов, който пое огромен риск с налагането на 17-годишен вратар“, написа Андреев в Инстаграм.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.