ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пишман крадец се появи в агитката на Левски в Кърджали

0
Фенове Левски
LAP.bg

Мъж на 28 години, който преди точно месец извърши въоръжен обир в Кърджали, е на свобода. Наглостта на въпросния дори му позволи да се яви на едно от най-големите събития в региона в последно време – футболната среща между местния Арда и столичния гранд Левски. „Сините“ спечелиха категорично с 3:0 на „Арена Арда“.

Фен на Левски, крадец

На 15 февруари т.г. мъжът опитва с пистолет да ограби баничарница. Той заплашва продавачката с думите: „Дай парите, ако искаш да живееш“.

Крадецът е задържан от полицията при опит да напусне града със задигнати 450 лева, но от друг обект, а не въпросната баничарница.

Впоследствие 28-годишният престъпник е бил няколко седмици в специализирано здравно заведение.

Ето въпросната случка от баничарницата:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.