ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин взе украинско крило

0
Пирин
Снимка: Фейсбук, Пирин

Пирин се сдоби с трето попълнение. Това е украинското крило Дмитро Семенив, който изкара успешни проби и след като бе одобрен от Христо Янев, подписа договор с тима от Благоевград. Преди него „орлетата“ привлякоха десния халф-бек Илкер Будинов и нападателя Димитър Тонев.

24-годишният Семенив е роден в Одеса и кариерата му започва в местния Черноморец. След това играе в латвийския Лиепая и украинския Горняк Спорт. През последните два сезона е носил екипа на ФК Лвов в елитната дивизия на Украйна, записвайки общо 24 мача.

ФК Пирин пожела на Дмитро Семенив много здраве и успехи със зелената фланелка, пишат на страницата на Пирин във фейсбук.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.