ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин си върна полузащитник

0
Андрей Йорданов
Снимка: Фейсбук, Пирин

Полузащитникът Андрей Йорданов се завърна в Пирин. 22-годишният играч подписа с благоевградските орлета, след като разтрогна своя договор с новака в елита Крумовград. Йорданов напусна Пирин през лятото по много коректен начин, но сега се завръща, за да помогне на отбора в тежък за него момент.

„Радвам се, че отново съм в Пирин. Тук се чувствам много добре. Благодаря на ръководството за протегнатата ръка. Връщам се заради професионалното им отношение и увереността в стабилността на клуба. Надявам се, че всички заедно ще успеем да извадим Пирин от тази временна ситуация на липса на точков актив от началото на сезона“, каза Андрей Йорданов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.