ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин ще пази традиция срещу Арда

0
Пирин
Снимка: lap.bg

След позитивните резултати и финансовото укрепване на клуба, футболистите на Пирин се подготвят с приповдигнато настроение и увереност в силите за стратегическото домакинство на Арда на 10 април в Благоевград. В тренировките Христо Янев отработва различни тактически варианти за противодействие на тима на Кърджали, а в близките дни пиринци ще гледат и избрани моменти от срещи на Арда.

Кърджалийци като всеки отбор също имат слабости, след като в последните си два мача не успяха да вкарат гол и допуснаха две загуби. Преди това Арда изпитваше трудности и през първото полувреме в домакинството с опашкаря Спартак Варна, когато не можа да отбележи гол, но след като остана с човек повече на терена взе своето.

Христо Янев обаче ще акцентира и върху силните страни на Арда и ще обясни на своите подопечни как трябва да подходят, за да лимитират атакуващата мощ на съперника.

Интересно е, че Пирин играе успешно срещу Арда, като в последните си два мача има победа в Благоевград и равен в Кърджали, без да е допуснал гол. Така че евентуални три точки не само ще приближат още повече „орлетата“ към постигане на тяхната цел, но и ще им позволят да запазят успешната традиция в сблъсъците с Арда.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.