ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин се сдоби с нов шеф

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Отборът на Пирин официално се сдоби с нов шеф.

Това се случи, след като Петър Занев бе избран за временно изпълняващ длъжността управител на футболния клуб. Предложението, направено от кмета на града Методи Байкушев, бе прието на извънредна сесия на Общинския съвет, след като „за“ гласуваха 33-ма съветници, четирима бяха „против“, а един – „въздържал се“.

С днешното решение общинските съветници освободиха досегашния управител на клуба Атанас Дафинов, който подаде оставка преди две седмици. Преди гласуването Байкушев каза, че ОФК Пирин не е в добро финансово състояние и обяви предложението Петър Занев временно да поеме управлението на клуба.

1

2

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.