Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин се чувства комфортно във Враца

0
Пиринци
Снимка: lap.bg

Отборът на Пирин е надъхан да продължи възхода си и в тежкото гостуване на Ботев във Враца. В последните си два мача „орлетата“ на Христо Янев взеха шест точки след две победи над шампиона Лудогорец в Разград и Хебър у дома, и започнаха да се отлепят от дъното.

Сега им предстои поредното предизвикателство на терен, на който те се чувстват комфортно, какъвто е този във Враца. В последните си три срещи там Пирин няма поражение и допуснат гол, като спечели с 3:0 и 1:0 миналата година и завърши 0:0 преди 33 години. Последната загуба на пиринци във Враца е с 1:2 преди цели 34 години.

Разбира се, това са само цифри, но е очевидно, че след финансовото стабилизиране на Пирин, благодарение на общината в Благоевград, нещата в клуба се подреждат по най-добрия начин и в спокойна атмосфера играчите показват, че струват и имат спортно-технически аргументи да постигнат крайната си цел.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.