ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин оцеля под Околчица, открадна точка от Ботев Враца

0
Браян Переа, Александър Дюлгеров, Ботев Враца - Пирин
LAP.bg

Ботев Враца и Пирин Благоевград направиха 0:0 в двубой от 24-ия кръг на efbet Лига. Със сигурност домакините от Северозапада могат да съжаляват повече, защото създадоха куп шансове пред вратата на своя опонент от Благоевград.

Ботев Враца остава на единадесето място с 23 точки, докато Пирин е четиринадесети с три пункта пасив от днешния си съперник.

Двубоят стартира по-добре за врачани, като още в първите 60 секунди Браян Переа пробва далечен удар, но в аут. Постепенно „орлетата“ започнаха да злизат от полето си, но единственото, до което достигнаха бяха няколко корнера.

Чак в средата на частта Преслав Йорданов имаше много добър шанс да стреля с глава, но ударът му мина над вратата. Тимът от Северозапада отвърна с два удара на Браян Мендоса и Переа.

В 38-ата минута Даниел Генов направи непростим пропуск след страхотна контра, развита от Клери Сербер. В края на полувремето Чавдар Ивайлов едва не откри – шутът му мина до левия стълб.

Генов опита да се реваншира за пропуска в началото на втората част, когато стреля отдалеч, но Янко Георгиев се справи с удара му.

В 54-ата минута Клери Сербер получи отляво и веднага намери Браян Переа в пеналта. Колумбиецът обаче се засуети и не успя да нанесе изстрел. Момичл Цветанов също имаше възможност да обстрелва Георгиев, но не бе достатъчно акуратен в опита си.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.