Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин обяви нов спонсорски договор

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Елитният Пирин поднови договора си с онлайн букмейкър, който ще увеличи финансовата подкрепа към „орлетата“. Това ще даде възможност на клуба да направи инвестиции в отбора и базата. Водят се също и преговори за привличане на други спонсори. 

 „ОФК “Пирин” Благоевград подновява партньорството си с 8888.bg.

ОФК “Пирин” Благоевград сключи ново 1-годишно партньорство с 8888.bg. Развлекателният сайт за казино игри и спортни залагания ще продължи да подкрепя футболния отбор през следващия сезон в Първа професионална лига.

„Приемаме подновеното партньорство с изключително задоволство. Съвместната ни работа до момента бе на много високо ниво и сме щастливи, че и занапред ще имаме възможност да реализираме заедно съвместните ни цели. Благодарим сърдечно на 8888.bg, че вярва в нашата кауза за развитие на отбора и помага на „Пирин“ в този труден период“, заяви Атанас Дафинов, управител на ОФК „Пирин“.

“Щастливи сме, че ще продължим успешното си партньорство с отбора на ОФК “Пирин”. Истински вярваме, че Благоевград е един от най-спортните градове в България, затова и увеличаваме финансовата подкрепа, която се надяваме да развие още повече спорта в този район.”, сподели Александър Личев, маркетинг директор на 8888.bg.

През сезон 2023/2024 ОФК “Пирин” отново ще се състезава в елитната Първа професионална група на родния футбол, а амбициите на отбора са за още по-добро представяне. 8888.bg ще продължи да подкрепя спорта в Благоевград и да инвестира в българските спортни таланти“, написаха от Пирин.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.