50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин няма да играе за точка

0
Пирин
Снимка: lap.bg

В плана на Христо Янев за последния мач на Пирин срещу изпадналия вече Спартак Варна не влиза да се играе за точка. Защото равният също ще позволи на „орлетата“ да спасят директно. Дори да стане така, че Пирин, Берое и Хебър да завършат с 32 пункта, тимът от Благоевград пак оцелява.

Това е така, тъй като ще се направи класиране между трите тима, в което се вземат под внимание резултатите от мачовете помежду им през редовния сезон в първенството. Трите отбора ще имат по 5 точки, но Пирин и Хебър са с по-добра голова разлика и при това положение Берое ще отиде на бараж.

На базата на опита, който е придобил като играч и треньор обаче, Янев е наясно, че когато един отбор играе за равен, най-често губи. Затова той ще изисква пределна концентрация и умна игра от своите момчета, за да спечелят срещу съперник, който е коварен, тъй като ще играе за чест и престиж.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.