Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Пирин е готов за нови подвизи

0
Пиринци
Снимка: lap.bg

Футболистите на Пирин започнаха да дишат по-спокойно, след като спечелиха шест точки в последните си два мача и финансовото положение на клуба се стабилизира, благодарение на протегнатата ръка от общината. Всичко това повиши още повече самочувствието и увереността в силите на играчите и те се надъхват да подобряват играта си и да печелят точки, които да ги правят по-спокойни в елита колкото повече се приближава края на първенството.

Пирин показва, че има добър отборен потенциал и ярки индивидуалности, а Христо Янев се справя като треньор. Той успява да извлича максимума от потенциала на всеки футболист и да придава вярната настройка на своите поподечни, а също така да избира правилния състав и печелившата тактика.

Със сигурност Пирин се подготвя за нови подвизи, не само срещу Ботев във Враца, но и във всеки един от оставащите двубои до края на редовния сезон и в плейофите. Закономерно „орлетата“ вече искат да се спасят директно, като избегнат баража за оцеляване, и разполагат с достатъчно спортно-технически аргументи да го постигнат за радост на своите верни фенове и обществеността в Благоевград.

Видяно 382 пъти

Автор

Петър Недков
Петър Недков
Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.