ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пирин е черна котка за шампиона

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Пирин с право е сочен като черна котка за Лудогорец, тъй като играе успешно срещу него като гост. Благоевградските орлета са вторият наш отбор с най-много победи срещу шампиона в групата на майсторите в Разград – две. Една повече от тях има само Локомотив Пловдив.

Пиринци спечелиха последните си две визити на Лудогорец с 5:3 и 1:0, а преди това направиха 1:1. Всичко това означава, че Пирин ще излезе в приповдигнато настроение и със самочувствие тази вечер срещу разградчани. Очаква се също играчите на Иво Тренчев да играят психически разкрепостено, тъй като никой няма да го обвини, ако загубят.

Най-важното в момента е, че Пирин стабилизира играта и резултатите си, и след като спечели 10 точки от 12 възможни в последните си четири срещи, се отскубна от дъното. Отборът бе отписван от много специалисти и експерти в началото на сезона заради финансовите неволи, но сега показва, че има сили, възможности и потенциал да се бори за своето място в елита, там където му е мястото.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.