Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Героят за Лудогорец: Пожелавам си да се подобряваме с всеки следващ ден

0
Лудогорец - Нордселанд
Снимка: LAP.bg

Големият герой за Лудогорец – Якуб Пьотровски, вкара единствения гол за успеха с 1:0 над датския Нордселанд, като това бе негово четвърто попадение в шестте мача в група „Н“ на турнира Лига на конференциите. С този си гол обаче полският полузащитник класира „орлите“ за плейофите в надпреварата.

Според Пьотровски, най-важното за отбора е било да спечели мача. Той определи гола си срещу датския съперник за най-важния в кариерата му.

Лудогорец - Нордселанд

„Най-важното днес беше да победим и ние го направихме. Обичам този тип мачове, те ме мотивират по специален начин и ми дават страхотно усещане. Хубаво е да вкарам отново в Лигата на Конференциите. Благодаря на публиката, че скандираха моето име, винаги е удоволствие и оценка за мен“.

„Какво следва сега? Ще видим след жребия в понеделник. Желанието ми за следващата година е Лудогорец да бъде по-добър с всеки изминал ден. Най-важното е да се подготвим добре. Щастлив съм в Разград, защото съм от важните хора за отбора“, завърши полякът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.