ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пике за Клара Чиа: Тя ми избира дрехи, не следя модата

0
Жерар Пике
БТА

Бившият играч на Барселона Жерар Пике направи любопитно разкритие за връзката си с 23-годишната Клара Чиа. Някогашният испански национал сподели, че не се вълнува от модните тенденции. Той оставял новата си половинка да му избира дрехите.

„Истината е, че изобщо не следя модата. Като цяло не е нещо, на което обръщам внимание. С приятелката ми отиваме в магазина и тя пазарува дрехи. Там съм като нейна кукла!“, каза с усмивка Пике пред популярен испански стриймър.

Пике прекрати връзката си с връзката си с колумбийската певица Шакира през миналата година. Двойката бе заедно 12 години и има двама сина – Милан и Саша.

Бракът им се разпадна, когато латиномамериканката разбра, че футболистът излиза с Чиа. Неотдавна поп звездата нарече новата изгора на Пике „мъртва муха“ и се подигра на двамата в песен, която се превърна в хит.

В последните дни се появиха информации, че Пике очаква дете от новата си Клара.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.