ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петър Петров: Ако Левски не победи Арда, ще има драстични промени в клуба

0
Уелтон
Снимка: lap.bg

Петър Петров е легенда на Левски и един от най-добрите леви защитници в историята на клуба. Той е играл в един от най-силните сини отбори през 80-те години на миналия век и е вдигал по няколко пъти титлата и Купата. Сега като всеки левскар и той преживява тежко напрежението, което се създаде около клуба и се тревожи за бъдещето на отбора.


„Не е приятно това, което се случва в отношенията между Наско Сираков с Иво Ивков и Станимир Стоилов. Пробихме се отвътре, и то точно в най-неподходящия момент, когато Левски започна да побеждава и първенството навлиза в решителната фаза. Това напрежение рефлектира и върху играчите, и въпреки че тимът спечели срещу Ботев Враца, се вижда, че още има много да се желае като организация на играта и поведението на футболистите“, каза за Nostrabet Петров.

„Аз очаквам в паузата на първенството да се вземе решение на най-високо ниво в Левски и напрежението да спадне, макар да мисля, че ако не победим Арда, ще има драстични промени в клуба. От друга страна обаче ние играем сполучливо в Кърджали и се надявам да спечелим. Няма да е пресилено, ако кажа, че пътят за Европа за Левски минава през Кърджали“, добави Петър Петров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.