Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петричев: Всички подаваме оставки, от президента до треньорския щаб

0
Ангел Петричев
LAP.bg

Подалият оставка шеф на Лудогорец – Ангел Петричев, коментира екстремните процеси в разградския клуб в последните часове. Петричев, както и цялото ръководство на „зелените“ – от президента до треньорския щаб, подават оставки след унизителната загуба с 1:7 от Нордселанд.

Самият Петричев разкри, че снощи след поражението Управителният съвет на Лудогорец е бил свикан и се е стигнало до решението за раздяла с Александър Александров, Георги Караманджуков, Ивайло Петев и други ръководители в зелено.

Петричев заяви, че го е срам от случилото се в Дания, но изрази надежда, че може да е за добро този катарзис. Велинградчанинът обяви, че остава фен на Лудогорец, защото в последните 12-13 години е работил неуморно за клуба.

„В Лудогорец работят хора със съвест. Не съм съгласен, че е извънредно положение. Лудогорец е структуриран клуб, ще продължи да функционира по нормален начин. Нормален акт. Имаме привилегията да работим в подсигурена обстановка. Нямаме право на оправдания, защото Георги и Кирил Домусчиеви са ни предоставили най-добрите условия, за да правим футбол. С резултат като вчерашния ние поемаме отговорност. Всички подават оставки от ръководството. Вчера имаше бързо заседание на УС. От президента, председателя на УС до целия спортно-технически щаб“.

„Аз гарантирам, че ще работя до последния ми ден, когато и да е, с ентусиазъм. И без Ангел Петричев, и без Георги Караманджуков, и без останалите, Лудогорец ще работи много добре. Мен ме е срам от хората, не знам как ще се прибера в Разград. И обръщение към феновете: „Ще отнесете подигравки, но добрите моменти предстоят“. Лудогорец ще продължи да се развива, така е устроен този клуб. Знаем причините за вчерашната загуба, с натрупване са. Не успяхме бързо и качествено да се справим. Допуснали сме грешки, които ще бъдат коригирани. Не си спомням да съм се чувствал по този начин. Не мога да се крия зад гърба на Ивайло Петев или друг. Петев е най-малко виновен“.

Ивайло Петев, Владислав Трифонов

„Не съм сигурен дали това не е добре за Лудогорец. В конкретния случай това може би ще катализира някои процеси. Начинът на управление и философията на Лудогорец има две лица – Кирил и Георги Домусчиеви. Докато те са в клуба, феновете могат да са спокойни. Лудогорец ще се върне в правилния път“.

„В Лудогорец сме един екип, затова си подаваме заедно оставките. Любовта омръзва ли? Аз обичам Лудогорец, защото съм от ден първи заедно с Георги Караманджуков. 12-13 години. Това не е работа, а любов. За 12 години нямам спомен да съм почивал активно. Обичам клуба, това е нещо, което ни е донесло страшно много емоции. Дразня се, когато има критики към Ивайло Петев. Тухла по тухла строихме този клуб. Винаги ще изпитвам към него огромно уважение“. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.