Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев: Задължително трябва да победим Балкани

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Ивайло Петев коментира актуалните теми в Лудогорец – противника в Шампионска лига, спечелената наскоро поредна титла, очакванията към себе си и направи кратък анализ на настоящия си престой начело на „орлите“.

„Лудогорец беше в труден момент, но с помощта на всички в клуба съумяхме да стабилизираме отбора и да спечелим шампионската титла. Може би това е най-трудната титла за Лудогорец, но може би и най-сладката“, Петев заяви пред „Блиц“.

Ивайло Петев

„С помощта на всеки в клуба и най-вече играчите, защото те са действащите лица, съумяхме да спечелим Купата на България и шампионската титла. Играчите не един път съм ги похвалил. Да, беше изключително трудно, в някои мачове не бяхме чак толкова убедителни, но резултатите бяха най-важни.“

„Футболът в Косово се развива последните 10 години, Балкани не е за подценяване. Миналата година играха в групите на Лигата на конференциите. Важно е ние какво ще направим и по какъв начин ще играем. Задължително е да преодолеем Балкани. Сигурно няма да е лесно, наясно сме с това. Най-важното е да се подготвим. Когато сме готови, можем да победим всеки отбор“, продължи той.

Ивайло Петев

„Първата крачка я направихме, сега и втората, която ще е още по-трудна. Човек, когато има цели и вярва в това, което прави, и работи в тази насока, рано или късно това ще се случи. Целта се преследва докрай с всички сили.“

„Не е важно колко титли и трофеи имам. Научен съм на едно нещо – не се живее с това, което си направил преди, днес е нов ден, утре друг и трябва да се концертираме в днешния и утрешния. Не съм такъв човек, че да броя. Да, остава във визитката и статистиката, но дотам“, завърши Петев.

Ивайло Петев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.