ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев с дилеми за състава срещу Левски

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има две дилеми за състава, с който да започне в стратегическото домакинство с Левски. Той трябва да реши кой да излезе като ляв защитник и кой да партнира на Оливие Вердон в сърцето на отбраната.

Проблемът с левия бек всъщност е отдавна заради тежките контузии на Антон Недялков и Дени Групер, и на този пост в последните срещи бе преквалифициран Бърнард Текпетей. Той обаче получи пети жълт картон при гостуването на ЦСКА 1948 и е наказан за предстоящия сблъсък. При това положение най-вероятно Петев ще пусне отляво в защита Гонсало Авила-Пипа, въпреки че неговата сила е отдясно.

За втори централен бранител пък наставникът трябва да направи избор измежду Игор Пластун и Франко Русо, който не игра в последните два двубоя, след като допусна грешка за първия гол на ЦСКА в мача в Разград. В двата мача с ЦСКА 1948 през миналата седмица титуляр беше Пластун и нищо чудно той да продължи да се ползва с доверието на Петев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.