ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев: Разузнали сме Спартак, дано Прохазка отново загуби

0
Ивайло Петев, Владислав Трифонов
Снимка: LAP.bg

Треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, разкри преди утрешния мач със Спартак Търнава, че е разузнал добре словашкия съперник. Тимът от Търнава и „орлите“ се изправят в 19:45 часа първи мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Двубоят е в Разград.

Петев говори и за контузените футболисти в „зеления“ лагер. Най-близо до завръщане по думите на треньора е Квадво Дуа. Антон Недялков ще започне тренировки след около 10 дни, а дотогава капитанската лента ще е на ръката на Бърнард Текпетей.

Ивайло Петев

“В мачовете на Лудогорец в първенството най-големият противник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както трябва, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, после пак ще мислим за първенството. Смятам, че утре ще сме мобилизирани“, заяви категорично Петев.

„При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, но в днешно време не е много трудно да разузнаеш съперника. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, надявам се и сега да загуби“, каза още специалистът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.