ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев похвали нов в Аталанта: Завършен и много силен играч

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Бившият селекционер на Босна и Херцеговина – Ивайло Петев, бе потърсе от една от големите медии в Италия по повод трансфера на Сеад Колашинац в Аталанта.

Ексиграчът на Арсенал, Марсилия и Шалке премина в Бергамо преди броени седмици, а сегашният треньор на Лудогорец сподели за Спортиталия, че феновете на „Богинята“ ще имат универсален и много завършен играч.

„Колашинац е наистина много силен играч. Аталанта се възползва от шанса да си осигури услугите му. Смятам, че през този сезон в Бергамо той ще помогне на отбора на Гасперини да израсне много в играта си. Неговите опит и качества ще бъдат полезни на „нерадзурите“, каза Петев в интервю пред „SportItalia“, в което сподели, че се радва за възможността пред босненския ляв бранител.

„Феновете на Аталанта ще имат на терена много завършен играч, който е добър в защита и атака. Отлична покупка“, завърши старши треньорът на Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.