ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев няма да пази играчи за мача в Европа

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не смята да пази силите на основни футболисти за първия мач в групите на Лига на конференциите и ще разчита на оптимален състав за съботното домакинство с Ботев Пловдив. Единственото, което той може да предприеме, е при благоприятен развой на двубоя с „канарчетата“ да смени някои от основните играчи след почивката.

Петев прекрасно знае, че пет дни в съвременния футбол са напълно достатъчни за възстановяване, а и отделно за сблъсъка със Спартак Търнава ще мисли след този с Ботев, тъй като най-важния мач винаги е следващия.

Успоредно с двубоите в Европа, Лудогорец ще се концентрира изцяло и върху изявите си в родното първенство, където има да наваксва след допуснатите две загуби в първите два мача. На по-късен етап „орлите“ ще изиграят и двата си отложени мача в родния елит.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.