Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Петев: Лудогорец ще бъде по-убедителен след паузата

0
Ивайло Петев
ludogorets.com

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана доволен от спечелените три точки срещу Хебър в Пазарджик след победата с 1:3 като гост. Той призна, че има неща за подобряване, но подчерта, че „орлите“ ще изглеждат много по-уверени след предстоящата пауза, в която ще имат време да поработят повече.

„Не мога да не съм доволен. Беше жизненоважно да спечелим днес. Нашият краткосрочен план бе да вземем трите точки в първите ни два мача. Съжалявам единствено, че през първото полувреме резултатът можеше да бъде много по-голям в наша полза“, започна Ивайло Петев.

„Това, от което не съм доволен, е, че пропиляхме с лека ръка изключително много шансове. Като цяло напълно доминирахме в целия мач, създадохме достатъчно положения и най-логичното бе да спечелим.

Футболът е алогична игра. Само във футбола може да играеш слабо и да спечелиш. В една ситуация „заспахме“ и допуснахме гол. Мисля, че на полувремето разбрахме какво трябва да се случи – да сме търпеливи и да разиграваме по-бързо.

„Паузата ще ни се отрази добре, да се опознаем още повече и да вкараме някои нови изисквания. Мисля, че ще изглеждаме доста по-убедително след паузата“, добави още той.


Видяно 20 пъти

Автор

Йордан Стоянов

Коментирай

Няма коментари.