Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев: Излизаме срещу футболна машина в света

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев отдаде дължимото на Аякс, срещу който се изправяват в плейоф за влизане в групите на Лига Европа. Първият от двата мача е утре от 21 часа в Разград.

„Имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и света. От Аякс са излезли много изключително класни футболисти и ще е удоволствие да премерим сили с такъв съперник. Имаме добър климат в отбора и най-важно е да играем като отбор. Да бъдем сплотени и да не повтаряме грешките, които вече сме допуснали. Искам да покажем страст и добра игра“, каза Петев.

Той допълни, че нямат контузени и наказани играчи, така че ще разполага с всички футболисти.

„Пред нашите фенове винаги показваме добра игра за разлика от гостуванията, където понякога имаме колебания. Аякс разполага с доста индивидуална класа, гледах доста техни мачове. Няма да ни е лесно, но ще направим всичко възможно да ги затрудним. Говорих със Серджио Падт за Аякс, все пак е нидерландец, но в живота няма нищо на всяка цена“, добави треньорът.

„Този мач с Аякс е по-различен, защото излизаме срещу отбор от съвсем друга класа и ще видим докъде е стигнало нашето развитие като отбор. Безспорно Аякс е едно от най-големите предизвикателства, срещу които съм се изправял в кариерата си. Ако трябва да правя класация, бих поставил Франция на първо място и веднага след това Аякс“, каза още Ивайло Петев.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.