ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев има две дилеми за ключовия мач

0
Ивайло Петев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има две дилеми за състава за реванша с Олимпия от втория квалификацинен кръг в Шампионска лига. Двубоят е във вторник от 20 часа в Любляна. 48-годишният специалист със сигурност ще направи промени в единайсеторката от първата среща, която завърши 1:1 в Разград.  

Една от въпросителните пред Петев е на кого да заложи като десен бек. В мача на „Хювефарма Арена“ на тази позиция бе използван Аслак фон Витри, но треньорът ще иска повече острота по крилото. Норвежецът се включва в атака и често отправя удари, като вкара красив гол на Етър. Той обаче сбърка фатално при гола на словенците. Затова на негово място може да се появи новото попълнение Франсиско Гомес-Сон.

Другата дилема пред наставника е за върха в нападението. Треньорът няма да разчита на Квадво Дуа, който се контузи в началото на първия мач и бе заменен принудително от Матиас Тисейра. Аржентинецът не донесе много заплахи пред вратата на Олимпия и поради тази причина Петев смята да прибегне до по-нестандартен вариант с включването на Спас Делев. Националът може да действа като фалшива деветка и да отваря пространства за играчите зад него.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.